Glad påsk (nästan) från alla oss på Move-resa!

Glad påsk (nästan) från alla oss på Move-resa!

Vi har haft en till jättehärlig dag tillsammans. Jag är förvånad hur en grupp på 20 personer, där några inte hade träffats för en vecka sen, kan ha en så fin gemenskap, speciellt i vår bönegemenskap. Det känns som den verkligen har kraft. Som ni kanske vet har vi bestämt oss för att be när vi hör böneutrop, nu har det blivit en vana! När man hör böneutropet kan man se hur gruppen delas upp i mindre grupper och ber för folket, landet, våra vänner här och de utsända. Detta är mäktigt!

Grekiskt Ortodox Kyrka

Dagen började med att Anders undervisade om lägrets tema To Save the World, ett givande tema. Sen åkte vi till en nyare stadsdel där vi besökte stora, mäktiga kyrkor i dagens city-center. Den första vi stannade upp vid var en Grekisk-ortodox kyrka, sen gick vi vidare till en Armenisk-katolsk och till slut var vi i en Romersk-katolsk kyrka precis vid en stor gågata där tusentals människor går förbi varje dag.

Grekiskt Ortodox Kyrka

Det var inte få människor (de flesta turister) i kyrkan heller om man säger så. Vi fick lite tid att köpa glass och kolla in några affärer innan vi åt god mat med en fantastisk vy av Guds skapelse.

En vacker vy

Sedan återvände vi till hotellet för det sista av de sju breven till församlingarna i Uppenbarelseboken. Vi lovsjöng, delade vittnesbörd och bad tillsammans innan sängdags. Det är ju en mäktig dag imorgon, ännu mäktigare att fira den här!

Frid!

Yohannes Apel

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved