En härlig grupp i ett härligt land

En härlig grupp i ett härligt land

Kära missionsvänner,

Resan började med en del missöden när vi anlände Lima. Där en av resedeltagarna tyvärr måste åka hem igen för att operera ett skadat knä, så kom gruppen ändå lyckligt fram till Chiclayo en dag senare än beräknat. Jag själv anlände Chiclayo två dagar sent.  Sedan dess har det  har varit starka intryck i församlingarna i Las Lomas, San Antonio och Luya. Med personliga möten och starka vittnesbörd.

För mig var det särskilt stort att få inbjudan till att träffa kyrkans pastorsråd, dela Guds ord och möta de kära bröderna igen.

Det var också väldigt fint att få komma hem till familjen Unossons och sedan nästa dag höra dem berätta om sitt liv, sina erfarenheter och om familjeprojektet.

Det är en härlig grupp vi reser med, fantastiska människor! Just nu är vi i Piura. Vi delar gemenskap med våra missionärer, bröderna och systrarna i kyrkan och ser oss omkring. Kan man ha det bättre?  Tack för er fortsatta förbön!

Janne Smetana

1 reaktion till “En härlig grupp i ett härligt land”

  1. Jag önskar er alla GUDs rika välsignelse! Tråkigt att en av er skadat knät, skedde det i Peru? Hälsningar Lars Einarsson

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved