bordsbön med följder….

bordsbön med följder….

 

 

 

IMG_2042

Helgen har gått in här i Indien. Klockan är 22.00 och jag sitter ensam på hotellet och skriver ett blogginlägg. Tidigare åt jag kvällsmat i matsalen. En av servitörerna tittade ingående på mig när jag bad bordsbön, så där lite i smyg. Efteråt kom han fram och berättade att han är kristen och att det finns ytterligare nio grabbar som arbetar på hotellet som är kristna. Vips så var jag omringad av en hel hop glada indier som hälsade med en speciell kristen indisk fras. (se bilden ovan) Plötsligt kom kocken ut från köket och berättade att även han är kristen. Han hade lagat min mat.

 

IMG_2033

 

Officiella uppgifter talar om att det finns 2% kristna i Indien. Andra, bl.a OM, talar om att det finns upp emot 10% kristna i Indien och att det just nu är Guds tid i Indien. Qes Dawit från Etiopien ber för en indisk kvinna. (bilden ovan)

 

IMG_2036

 

Janne Smetana och pastor Shalem ber för ett barn.

 

Det vi upplever ute i byarna  bekräftar att den helige Ande rör vid folket. Tänk vilken förmån om vi, ELM-BV och Scriptura får vara med om ett andligt uppvaknande. En välsignelse bara att få vara med på ett litet hörn.

Jonny Bjuremo, i Indien på uppdrag av Scriptura evangelisk litteratur mission

 

 

1 reaktion till “bordsbön med följder….”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved