Hälsning från Asella!

Hälsning från Asella!

Hej alla glada missionsvänner!

Hoppas att den svenska hösten är sådär kalasfin med kristallklar luft & härliga färger i naturen!

I Etiopien regnar det mycket, men vi är glada ändå minsann! (Förutom när vi hamnar mitt inne i världens getmarknad. Då känner vi oss smått obekväma!) Dock skulle vi gärna se att någon som kan det här med att vara svensk i Etiopien hör av sig, angående matlagning. Vi har lite problem här, Hanna & jag!

Våra gubbar (de 3 prästerna från Addis) övergav oss i tisdags, & sen dess har vi inte gjort särskilt mycket. Vi saknar dem, huset är tyst & tomt, speciellt då vi ska sova! Men, vi hoppas att de snart kommer tillbaka.

I & med att våra barn inte är tillbaka från sitt vinterlov(?) än, så har vi inte så mycket roliga foton, men några kan ni ju få se i varje fall! Eftersom Hanna var elak nog att bara lägga upp foton på mig förra inlägget tänker jag hämnas lite idag! 😉

Varma kramar /Hanna den äldre.

 

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 IMG_2683 ö

3 reaktioner till “Hälsning från Asella!”

  1. Kära Hannor i Asella, Intressant att se er i mitt gamla hus, vid köksbänken , vid spisen och i soffan. Om jag får en Email adress till er så kan jag kanske hjälpa med lite råd för matlagning. Gud välsigne er i arbetet bland barnen!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved