ASC 2014 – skrivet måndagen den 14 juli

ASC 2014 – skrivet måndagen den 14 juli

Hej kära bloggläsare!

Det har inte ens gått tre dygn sedan vi landade med flyget i Addis Abeba men oj vad mycket vi redan har fått vara med om! Vi spenderade det första dygnet i den Etiopiska huvudstaden då vi fick spela basket med några etiopier, gå på upptäcksfärd i staden, äta fantastiskt god injera på en fin restaurang och vila ut på missionsstationen där vi fick sova första natten.

Dagen efter var det dags att bege sig vidare mot Asella för att dra igång med Sportscamp. Då alla inte kunde få plats i kyrkans bil fick hälften av oss åka kollektivt. Efter att ha hört mängder av mardrömsberättelser om den etiopiska kollektivtrafiken var jag beredd på det värsta, men till min förvåning gick det hur smidigt som helst. Men till skillnad från när jag åker med Skånetrafiken fick jag hålla en liten flicka i handen och blev erbjuden att vila mitt huvud mot en döv kvinnas axel som utan ord lyckades förklara för mig allt som man behöver veta när man åker buss i Etiopien.

IMG_0806

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och vi svenskar blir verkligen så otroligt väl omhändertagna hela tiden. Igår var det en välkomstceremoni här i Asella med festmat och fina ord från ledarna i kyrkan. Och idag har Sportscamp äntligen dragit igång med en massa fina kids. Dagen har innehållit mycket skratt, sång, fotboll, mat och våra huvuden är fulla av nya intryck.

Hoppas att alla ni där ute mår bra! Det gör vi. 🙂

/Veronika

2 reaktioner till “ASC 2014 – skrivet måndagen den 14 juli”

  1. Så roligt att få ta del av vad som händer på er camp!Fin bild på er fyra på bussen, den förmedlar mycket värme och spontanitet! Gott att få mötas av den!Gud välsigne er alla!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved