Barnens årskonferens

Har du funderat någon gång på vem du är? Det var en konstig fråga. Det är klart du vet vem du är, du vet ju vad du heter, hur du ser ut och hur gammal du är. Ja, men, i alla fall, går det att säga något mer om vem du är? En slump, något som bara finns en kort stund på jorden, eller är du något mer?

 

På barnens konferens under ELM-BVs årsmöte kommer vi tillsammans att fundera på detta. Bibeln berättar att du är skapad till Guds avbild – du är Guds ögonsten, skapad att leva tillsammans med honom! Bibeln berättar också om att du har sprungit bort från Gud, är trasig och behöver bli räddad. Och Bibeln berättar att just det är möjligt – du blir räddad genom att Jesus dött och uppstått för dig och ger dig nytt liv!

Han har kallat oss till att gå ut och berätta det för alla människor över hela jorden! Vad spännande! Du är inte vem som helst – du har din identitet i Jesus och får vara med i hans folk! Kom till barnens konferens och upptäck mer om allt du har i Jesus!

Barnens årskonferens – program och annat bra att veta

Barnsamlingarna riktar sig till åldrarna 4-13 år.

Torsdag kväll – Barnsamling i källaren i Ekets missionshus. Barnen går iväg tillsammans med barnledarna, en bit in i kvällsmötet.

Fredag kväll – Barnsamling på Solängskolan, i lektionssalar en trappa upp. Barnen går iväg tillsammans med barnledarna, en bit in i kvällsmötet. (ELM Örkelljunga håller i barnsamlingen.)

Lördag – Barnens konferensdag på Strandhem. Incheckning från 9.30 i Strandhems huvudbyggnad. Barnen får först bekanta sig med varandra i mindre ”lära känna”-grupper och sen följer undervisning och gemenskap i både storsamling och smågrupper.
Föräldrar som är ombud till årsmötet uppmanas att registrera sig i röstlängden innan de lämnar barnen på Strandhem (från 8.30) och sedan gå tillbaka i tid till förhandlingarna. Både barn och vuxna träffas på Strandhem för gemensam lunch.
Barndagen avslutas kl. 16.30 med ett fartfyllt insamlingsprojekt till ELM-BVs verksamhet. Det blir ett missionslopp där barnen är tävlande (frivilligt) och vuxna är sponsorer och peppande publik.
Barnen bör ta med oömma kläder för lek och sport ute. Men låt gärna mobiltelefon och fickpengar stanna hos mamma och pappa.

Anmälan till barndagen via internet är nu stängd.
Vid frågor, kontakta Sofia Nilsson på tel. 073-649 85 27.

Söndag förmiddag – Söndagsskola på Solängskolan, i lektionssalar en trappa upp. Barnen går iväg tillsammans med barnledarna, en bit in i högmässan.

Söndag eftermiddag – Barnen har fri sport och lek under barnledares uppsikt, mellan lunch och eftermiddagsfika. (Lämpligt med oömma kläder.) Efter fikat går barnen iväg med barnledare, en bit in i eftermiddagsmötet.

Under söndagseftermiddagen kommer Sofia Ödman, ELM Syds barnverksamhetsinspiratör, att presentera ett nytt missionsmaterial för föreningars barnverksamhet, som kommer under sommaren. Spännande!

Har du frågor om barnens konferensprogram är du välkommen att vända dig till Annika Hector Madvig, 0734-22 40 17 eller annikahector@hotmail.com

Välkomna!

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved