ELMs årskonferens 2020

ELM:s Årskonferens 2020

Digital årskonferens 2020 via YouTube

Nu är årskonferensen avslutad. Tack för er medverkan!

 

På grund av pandemin blir det en bantad årskonferens som bara sänds digitalt. Du kommer att kunna följa programmet via vår YouTube-kanal och information gick ut i början av september till föreningarna/församlingarna om hur man deltar som ombud.

För att kunna delta i lördagens årsmöte som ombud måste du ha ett Mötes-ID och en lösenkod. För att kunna delta i omröstningen måste du ha en voteringskod.

Den person som anmälde dig till ombud fick dessa uppgifter av oss i måndags 7/9. Om du inte har fått uppgifterna ska du i första hand höra av dig till den person i föreningen/församlingen som anmälde dig till ombud!

Om problem kvarstår efter det får du gärna höra av dig till organisationssekreterare Sigrid Eklund, antingen genom e-post (klicka på hennes namn) eller via telefon (0722 487 803).


 

Anmälan till röstlängd

Vi har en ganska god uppfattning om röstlängden i och med anmälningarna som har kommit in, men på lördag morgon måste vi givetvis göra ett upprop för att kunna fastställa den slutgiltiga röstlängden.

Incheckningen kommer att vara öppen från kl 08.30. Logga gärna in redan då för att anmäla vilka och hur många ni är!


Programvaran Zoom

Alla ombud kommer att delta genom mötesverktyget Zoom. I filen ”Instruktion till Zoom” finns tydliga och utförliga anvisningar för hur man kommer igång med programvaran, samt hur man använder den. Ladda ner instruktionen här: Instruktion till Zoom.

Programmet, och dess funktioner, kommer att fungera allra bäst om du laddar ner programmet i förväg. Det gör du genom att klicka på den här länken. I instruktionen finns en detaljerad beskrivning av hur du gör för att ladda ner och installera programmet.


Program

Ladda ner programmet för helgen genom att klicka på den här länken.

Söndagens förmiddagsgudstjänst kommer att sändas från Roseniuskyrkan i Stockholm. Gudstjänsten börjar kl 11 och du kan följa den genom att klicka på bilden nedan.


Handlingar

Här kan du ladda ner handlingar till årsmötet.

Handlingar till årsmötet

Årsberättelse 2019

 


Direktsändning

Hela konferensen direktsänds med ljud och bild via vår YouTube-kanal och det kommer även finnas möjlighet att lyssna på föredragen på hemsidan i efterhand.

 Kollekter

Alla kollekter under helgen tillfaller ELMs missionsarbete i Sverige och i utlandet. ELMs bankgiro är: 476-1144 och Swish: 123 495 65 95 eller använd QR-koden här intill. Stort tack för din gåva!

 


Anmälan

Ombud till årsmötet anmäls av föreningarna till expeditionen@elmbv.se

Vid frågor, kontakta Sigrid Eklund på tel. 0722 487 803, sigrid.eklund@elmbv.se

 

 

 

 

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved