Äntligen semester!

Äntligen semester!

Äntligen semester! Det är väl ganska många som utbrister det så här års. Och som har den där känslan av att man inte skulle orkat en dag till på jobbet. Jag gillar mitt jobb. Verkligen. Men ändå är jag glad över att vi nu ska ha en veckas ledigt.

Tidigt onsdagmorgon – om fem timmar närmare bestämt- ska vi ta buss till Cajamarca, en stad i bergen drygt 2000 meter över havet. Det är en vacker plats. Grönt gräs och gröna skogar. Frisk luft och varma bad.

Ett litet orosmoment är att Ester hade lite feber när hon gick till sängs. Hoppas det inte blir sämre, så att vi inte kommer iväg.

Kanske, men bara kanske blir det något blogginlägg med bilder från Cajamarca senare. Eller så ett från en resa jag gjorde för ett par veckor sedan för att undersöka vart kyrkan och missionen här i norra Peru skulle kunna ta nästa steg. Egentligen hade jag tänkt blogga om den resan nu, men jag insåg att min glädje just nu låg i vilan som kommer, mer än den senaste tidens intensiva arbete.

Semesterhälsningar från

Erik

>

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved