Asella Sports Camp 2014

Asella Sports Camp 2014

Jag vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen, men bristande internettillgång och intensiva dagar satte gränser för bloggandet.

Asella Sports Camp 2014 är i alla fall i full gång, och vi är ett härligt gäng på 12 skandinavier som befinner oss i Etiopien och just lagt den första camp-veckan bakom oss. Jag tänkte börja med att presentera den svenska gruppen samt upplägget, och nästa inlägg blir ett som skrevs tidigare i veckan men inte kunnat publiceras förrän nu.

IMG_2200


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samuel Sandström -Vännäs, Kristine Larsen – Tromsö Norge, Edvin Gunnarsson – Vikbolandet, Benjamin Bertilsson -Vikbolandet, Gabriella Rådberg – Båstad, August Einarsson – Ängelholm, Andreas Giselsson – Vikbolandet, Simon Bjuremo – Sunne, Sarah Karlsson – Ängelholm, Veronika Danielsson – Simrishamn, Miriam Göransson – Örkelljunga, Benedicte Artman – Lund.

Vi har alltså varit en vecka i Asella, spenderar just nu helgen i Zwai för att vila ut, och ska vara resten av tiden i Asella. Det blir totalt tre veckors Sports Camp med olika barn varje vecka, och vi har det väldigt bra här! Enda motståndet just nu är de förkylningar gruppen drabbats av, så ni får gärna be om hälsa!

/Benedicte

1 reaktion till “Asella Sports Camp 2014”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved