Atemo

Nu har vi flyttat till Atemo. På denna natursköna plats har missionärerna från SLEF (Svenska Lutherska Evangeli Föreningen Finland) sin bas. Vi har träffat missionärsgruppen och delat gemenskapen under dagen. Planerna för veckan är lite ovissa eftersom det hänt olika saker. Generalsekreteraren i ELCK Benjamins Lemosis mamma har dött och biskop Walter Obare ligger inlagd på sjukhuset. Lemosi skulle ha guidat oss runt till historiskt viktiga platser i ELCK men nu vet vi inte om han kan göra det. Han har lovat att komma men vi förstår verkligen om han inte kan ställa upp denna gång.

Biskop Obare, som ligger på sjukhus, har beordrats vila och är i behov av behandling för sina sjukdomar. Be för ledarna i ELCK. De behöver det extra mycket just nu.

Kerstin Nilsson har alltid en B-plan om inte allt går som planerat. Hon har redan, i samtal med ledarna i kyrkan, tänkt ut andra spännande resmål. Vi, Erik och jag, är i trygga händer och trivs bra i Kenya. Det gör även våra kära volontärer Amanda och Malin. De finns med här på Atemo och ger oss mycket glädje.

Vi är tacksamma för all förbön. Det gör skillnad!

Jonny Bjuremo

 

1 reaktion till “Atemo”

  1. Alltid bra med en plan B när saker inte blir som vi har tänkt. Herren Gud har däremot koll på allt och vi ber att ni ska få lägga allt i hans hand och känna er trygga i honom. Ber också för Kerstin, Amanda och Malin!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved