Åter till Peru

Åter till Peru

Åter till Peru

Nämnden för Utlandsmission har gett mig förtroendet att resa till Peru den här hösten. Under en dryg vecka ska jag hinna besöka både Arequipa och Chiclayo. Programmet är späckat men innehåller två huvuduppdrag: jag ska träffa familjen Unosson i Arequipa för medarbetarsamtal och jag ska träffa IELCh:s styrelse i Chiclayo för att inleda samtalen om ett nytt samarbetsavtal. Därtill kommer jag även vara beredd att hålla bibelstudium och predika, träffa missionär Steffen Baagö Madsen, träffa mina före detta församlingsmedlemmar i Cerroponförsamlingen, träffa pastors- och predikantrådet i Chiclayo och delta i två gudstjänster. Så roligt och så spännande! Men jag känner också att det är angeläget att detta blir bra. Så, be gärna för mig under den här veckan! Jag återkommer med ett par rapporter på bloggen som berättar hur det avlöper.

Bilden är på två härliga killar som jag träffade på fotbollsplanen igår. De var snabba och jag hade lite svårt att hänga med i svängarna.  Det gladde mig att de läser på bibelskolan i Arequipa och att de verkar vilja leva sina liv för Jesus. Tack för det!

Paz! (Frid!)

//Mattias Lindström

Diego och Manuel

1 reaktion till “Åter till Peru”

  1. Guds rika frid och välsignelse över ditt uppdrag i Peru. Tack för ditt engagemang och att du använder dina gåvor! Allt gott! Hälsa frän mig när tillfälle ges! /Henrik

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved