Avslut

Så har nio månader kommit till sitt slut. Jag har egentligen inte mycket att säga. Jag är laddad, lite nervös, glad och lite ledsen. Jag fick ett sådant fint avslut i Kenya. Med pojkarna på Bethesda, och flickorna på Secondary. Tvåorna dansade och sjöng glatt till en låt på Swahili den sista lektionen. Jag har kramat om mina vänner, packat och förberett mig mentalt för att åka. Det är aldrig lätt, sådant här. Jag kan inte vara på två ställen. Jag kan inte packa ner Kenya i min resväska. Tyvärr. Jag kan heller inte ge några löften när folk frågar. För jag vet inte när jag kommer tillbaka. Jag vet inte ens om jag kommer tillbaka, även om jag tror och hoppas det.

Eftersom det blir en tidig morgon imorgon och klockan snart är elva här bör jag förbereda det sista nu och sedan gå och lägga mig. Men innan dess vill jag bara tacka er där hemma så jättemycket. Tack för alla fina, uppmuntrande kommentarer på bloggen. Tack ni som följt mig under hela den här tiden. Tack alla som bett för mig! Det har varit ett sant nöje att få dela med mig av min resa till er. Gud välsigne er.

Och tack, käre Jesus, för att du tagit hand om mig, lett mig, burit mig och välsignat mig under hela den här tiden. Och för att du fortfarande gör det. All ära till Dig.

DSC_0966Lördagens fika tillsammans med Kerstin och några SLEF:are.

 

DSC_0928Form 2 på Secondary, Chesinende.

 

DSC_0973

Söndagens gudstjänst, Chesinende.

 

/Amanda Mattsson, volontär Kenya

6 reaktioner till “Avslut”

  1. Tack för att vi fått dela så mycket av dina tankar och det du mött!
    VÄLKOMMEN HEM! Herrgårdskollektivet är laddade på att äntligen få hem dig igen <3
    Ses snart!!

  2. TACK Amanda för dina insatser i Kenya. TACK för att du är så ivrig i att tjäna Herren och sprida evangeliet vidare. TACK för att du delat med dig av dina upplevelser i Kenya genom så fina bloggar. Gud välsigne dig vidare. Kram

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved