Avslutning på vår resa

Avslutning på vår resa

Olof och jag har varit tvungna att avbryta vår vistelse i Indien på grund av att min pappa har blivit allvarligt sjuk. Läget är stabilt, men fortfarande allvarligt enligt läkarna. Torsdag fick vi beskedet och fredag eftermiddag tog vi beslutet att åka hem. Fredag kväll pratade vi med försäkringsbolag och andra som skulle informeras. Försäkringsbolaget fixade allt med biljetter till oss båda. Det är vi tacksamma för. Lördag kväll fick vi skjuts av våra fina bröder till flygplatsen. Nu är vi i Sverige och får ta en dag åt gången. Det är gott att vara tillsammans med familjen. Be för min pappa och för oss.

Och när ni ber, så tacka också för tiden vi fick i Indien. Det känns som att vi fick vara med om många viktiga delar av programmet med syskonen där. Peter och Jonny samt Mekonnen är kvar och lämnar Tuni måndag. Gud har gett oss underbara upplevelser och möten. Varför det skulle bli såhär kan vi bara spekulera kring, men vi vet att Gud är god och allsmäktig. Inget kan ändra på det. Det är gott att ha en trofast klippa att luta sig mot i svåra tider. Det finns ett hopp som betyder så mycket mer än någonting som kan hända här på jorden. Det får vi vila i.

Tack för förbön i Indien och nu.

Olof och Benedikte.

1 reaktion till “Avslutning på vår resa”

  1. TACK Gud för att du var med Benedikte och Olof i Indien och för alla möten de fick ha med människor där. Tack för att de fick vara med och ge och samtidigt också få så mycket själva tillbaka. Tack för att du håller dem i din stora Hand nu. Kom du med din läkande kraft till Bennes pappa. Kom du med din kärlek och omsorg till hela familjen. Kom du med din FRID. I Jesu Namn. Amen.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved