Barnen

Vi har reflekterat mycket över skillnaderna mellan etiopiska och svenska barn. Etiopiska barn är mycket mer öppna och tacksamma för det lilla. Ger man ett etiopiskt barn bara lite kärlek, i form av kanske ett leende, så  ger dem så enormt mycket kärlek tillbaka. Det är verkligen fantastiska barn vi får till campet och det är svårt både för oss och barnen att ta avsked av varandra i slutet av veckan.

Det kan kännas ganska svårt för oss att sätta sig in i barnens liv och omständigheter här nere. För oss är det en helt annan värld och det är jobbigt att se misär när vi kommer från ett sådant överflöd. Vi är otroligt tacksamma för de erfarenheter vi får ta del av här nere, och vi ser framemot de lärdomar barnen har att ge oss de kommande två veckorna.

/Samuel & Kristine

1 reaktion till “Barnen”

  1. Härligt härligt att ni får uppleva både Afrika och missionen. 🙂 Gud med er där nere. Biggan finns här vid min sida och hälsar så gott till er. Vi har haft ett jättefint sommarmöte då vi också fått lyfta fram er i förbön flera gånger! Gud välsigne er alla! Kram

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved