Bebisen har kommit!

Oj, här satt vi och bloggade igår kväll i väntans tider, och vad har hänt idag? Jo, bebisen har kommit! Förlossningen startade natten till idag, den 25 juni, och 8 timmar senare på förmiddagen så kom hon ut. Anneli Bente föddes här hemma i vår lägenhet med hjälp av fyra kvinnor från en organisation som jobbar med hemförlossningar (vilket är MYCKET ovanligt i Peru) och brinner för så kallat naturliga förlossningar. Allt har gått bra och vi är mycket glada och oerhört tacksamma. Erik var på förskolan under tiden och när han kom hem fick han träffa sin lillasyster :). Guds tajming!

Det är intressant hur lång en graviditet kan kännas beroende på omständigheterna runt om… När Anneli började sin tillvaro i Lisas mage bodde vi i Göteborg och levde vårt vanliga liv. Hur mycket har inte hänt sedan dess..!

Vi är också mycket förundrade över (och har svårt att riktigt ta in) Guds godhet och omsorg om oss. Det har varit så många turer och olika orosmoment i denna graviditet – bara det faktum att flytta till en annan del av världen och veta att vi ska föda barn inom ett par månader hade varit nog. Och sedan svårigheterna med språket i alla läkarkontakter och oron för att kunna få till en naturlig förlossning trots att kejsarsnitt är väldigt vanligt här… Nu kan vi bara konstatera, återigen (tänk att det är så svårt att förstå på djupet trots så många bevis vi fått) att Guds planer är så otroligt mycket större och bättre än vad vi någonsin kan föreställa oss.

Tusen tack för alla förböner ni ägnat oss – det är så tydligt för oss att de gör skillnad!

/Lisa och Hjalmar

 

15 reaktioner till “Bebisen har kommit!”

  1. Vad härligt att höra att den lilla kommit ut!
    Hoppas på god återhämtning och en fin första tid för hela familjen.
    Guds välsignelse över alla fyra! Henny & Markus

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved