Bibelskola på Sverigeresa

Bibelskola på Sverigeresa

För en liten stund sedan rullade två bilar och en minibuss ut från Strandhems parkering. En styr mot Kalmar, den andra mot Gagnef och minibussen kör norrut längs E4 med Uppland, Ångermanland och Västerbotten som mål.
Det är årets klass på Strandhems Bibel- och Lärjungaskola som ska göra evangelisationsinsatser och uppmuntra kristna syskon på olika platser i Sverige. Ungefär en vecka ska de resa. Be gärna för dem! En av tjejerna i skriver:

Imorgon ska vi hålla i kristendomslektioner i högstadiet för 6 klasser. Inga kristna finns i princip på skolan.
Vi behöver verkligen förbön för lektionerna vi ska hålla.
Vi vill förmedla Gud på ett rätt sätt och be att en längtan tänds i ungdomarna!

Och om du bor i Kalmar, Gagnef eller Umeå/Vännäs så missa inte chansen att träffa några härliga ungdomar som brinner av längtan att följa Jesus och berätta om honom.

/ErikJA

Ps. På bilden syns gruppen som reser längst. Jag tror att de redan fredagkväll går att möta i Dynäs bönhus i Ångermanland.

6 reaktioner till “Bibelskola på Sverigeresa”

  1. Jag blev så glad när jag läste om era missionsresor i Sverige.
    Ing-Britt och jag vill åtminstone varje morgon be att Gud är med er och välsignar era vittnesbörd.

  2. Vi behöver missionärer även i Sverige. Den missionsresa som bibelskolans elever nu gör, är den en början på ett mer ofattande missionsarbete i Sverige? Det hoppas jag. Vi skulle behöva missionärer från våra missionsländer, de är vana att missionera. Det får be om.
    Jag önskar er Guds välsignelse på er första missionsresa. När kommer den andra, tredje osv missionsresan med nya misionärer?

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved