Blessed but busy

Blessed but busy

= Välsignade, men med mycket att göra.

Så är det för oss dessa dagar. Jonny och Mekonnen undervisar, Olof och Peter leker. Och jag, ja, jag gör väl också något vettigt hoppas jag. Vi möter många människor och det är härligt. Våra vänner fortsätter ta hand om oss. Mer än de behöver skulle man kunna säga, men vi har väl landat lite mer i det nu.
I kväll fick jag ge en hälsning i en församling. Jag sa något om kvinnan som skulle stenas för att hon var prostituerad. Ingen annan än Jesus hade rätt att döma henne och han säger: ”Inte heller jag dömer dig. Gå och synda inte mer” Härligt att få tala om den nåd och kärlek som Gud har till syndare – så också till mig. Det vill jag tacka för i min aftonbön.
Tack för att ni ber.

– Benedikte.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved