Bön om bön

De senaste veckorna har varit hektiska. Jag har gjort mycket och försökt göra ännu mer.

Den närmsta tiden framöver blir lika intensiv. Jag ber om er förbön. Jag behöver den.

/ErikJA

6 reaktioner till “Bön om bön”

  1. Jag ber för dig och din familj. Jesu lärljungar kom till honom och berättade allt vad de hade gjort och vad de hade lärt folket. Jesus var medveten om att de behövde vila: ”Han sade till dem: Kom med mig till en öde plats där vi kan vara ensamma och vila er lite.” Det står att läsa i Mark 6:30ff. ”Det var så många som kom och gick att de inte ens fick tid att äta.”

  2. Erik, vi ber för dig/er! Prioritera egen andaktstid. Jag glömmer ofta det när det är mycket, men den tiden är väl investerad och ger förnyad välsignelse. Guds välsignelse! /Sara o Henrik

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved