Bråda dagar

20

okt 2023

Kära vänner

Här är bråda dagar, men som ni ser på bilden hinner vi i alla fall med att fika lite ibland. På måndag kommer Strandhems Bibel- och lärjungaskola på besök och stannar drygt två veckor. Det ska bli väldigt roligt – och väldigt intensivt, och det är mycket förberedelser redan nu innan. Vi bokar hotell, funderar på hur man bäst transporterar en grupp på 21 personer och tänker på program. Det är många detaljer och mycket kommunikation som vi förmedlar mellan kyrkan här (IELCH) och Bibelskolans reseledare! Men vi har tre fina volontärer som också kommer att stötta i mottagandet, det är en stor hjälp. Be gärna med oss att besöket blir till välsignelse både för Bibelskolan och för IELCH!

Samtidigt fortsätter vi att jobba med Amani-konceptet som vi skrev om i ett tidigare inlägg. Vi har en grupp på sju personer från kyrkan som kan tänka sig ge undervisningen, men det har inte lyckats att samla alla till en gemensam introduktion i materialet så vi har fått göra det i omgångar. Planen är att idag (fredag) introducera de sista i materialet, och sedan hoppas vi att det går att genomföra undervisningen i några av kyrkans olika grupper i november månad, efter Bibelskolans besök. Be gärna med oss för detta!

I helgen ska vi göra en liten utflykt för att pausa lite och ladda inför nästa intensiva period. Vi ska övernatta på ett hotell där vi varit en gång innan och som vi tyckte var mycket avkopplande. Där finns god mat, mycket grönyta, två snälla hundar, en pool och hästar och kor att titta på. Perfekt för hela familjen.

Herrens frid önskar vi er!
Många hälsningar
Hjalmar & Lisa

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved