Byske och NUM (Sverigeresa)

Byske och NUM (Sverigeresa)

Så har jag lämnat Fridhem och rest vidare norröver. Bussresan från Umeå norrut gav mig flash backs från bussresor i Peru: Två våningsbuss, sköna säten (men det fanns ännu skönare för dem som kunde betala mer) och så en amerikansk film på videoskärmen med så dåligt ljus att det inte gick att följa handlingen (vilket inte gjorde så mycket eftersom jag läst boken som låg till grund för manus).

Framme i Byske hämtade jag av Samuel på busstation och så har jag fått kaffe, kvällsmat och ett eget rum här. Blir kvar till på söndag. Programmet är som följer: Ikväll sammanträde (jag är med på telefon) med ELMs nämnd för utlandsmission (NUM), imorgon förmiddag samma sak. Sedan i morgon eftermiddag predikan i Piteå, där det också är gudstjänst på söndag.

/ErikJA

3 reaktioner till “Byske och NUM (Sverigeresa)”

  1. Jag har varit i Kristianstad i kväll och träffat NUM.Ja det var ambassadörerna som var där. Rakel och Benedicte hade inspirerande korta anförande.
    Roligt att du är ända uppe i Piteå.

    Jag önskar dig och de andra där en välsignad söndag.

    Gunnel

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved