Chachapoyas ”Grand canyon”

Chachapoyas ”Grand canyon”

07

jul 2017

Hola amigos! Benna som skriver dagens blogginlägg. Dagen började med att jag fick ett rejält knä i sidan av Ebba som låg i stolen bredvid på bussen och bara några minuter senare så kändes det som att bussen höll på att styra rakt ner i floden vid sidan av vägen. Bussresan gick bra och mer smärtfritt än befarat, dock va maten vi fick på bussen ett rejält skämt. Vi alla bröt ut i ett i världens gapskratt när ni såg maten. En liten kycklingbit med något som liknande en brun vårrulle med oliver i. Efter tolv timmars bussresa så tog vi oss till hotellet och där låg alla däckade tills det var dags för mat. Resturangen vi åt på var lite speciell, Wille fick in en av tre rätter han beställt och Kim fick korv även om vi sagt att han var vegetarian flera gånger.

Klockan fyra var det sedan dags för dagens spontanutflykt till Chachapoyas motsvarighet till ”Grand canyon, huancas. När man kommer upp på toppen so fick man verkligen en woooow känsla. Det var extremt vackert och jag tror aldrig jag sett alla 9 kameror samtidigt uppe på resan men denna gången var det verkligen förståligt varför det just skedde nu. Vid sådana här tillfällen kan man verkligen fatta hur stor Gud är, wow. Vilket gör det ännu tydligare för att vi är här och missionerar. Dagen avslutades sedan med en god kvällsmat på en härlig resturang. För mig var det iallafall det bästa jag ätit hitintills.

Stämningen här är go och gruppen kommer verkligen överens bra. Vissa av oss är lite små krassliga och det är mycket möjligt att ett virus befinner sig i gruppen. Imorgon (idag) är det dags att besöka inkastaden här. TAGGA!!!!!
Simma lugnt och ha det gött så höres vi. Ciao!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved