”Det bästa som har hänt…”

”Det bästa som har hänt…”

”Det bästa som har hänt mig under året är att jag fått se att Jesus älskar mig”. I dagarna håller Kids In NeeD (KIND) gruppen på att jobba med det årliga utskicket till alla KIND faddrar. KIND gruppen består, förutom mig, av Sofia Nilsson, Lina Jämstorp, Amanda Mattsson, Mia Kalin och Kerstin Johansson – härliga kvinnor och jag beundrar deras engagemang. ELM vore ingenting utan ideella krafter. Vi har fördelat på ansvaret att översätta de rapporter vi fått från BCM i Kenya och ACYM i Etiopien. Det är berörande att gå igenom alla rapporter och läsa om de stora ting som Gud gör, både i det stora – men också i det lilla, dvs i den enskilda personens hjärta. Har vi i ELM fått vara med och bidra till att en enda människa fått möta Jesus kärlek, som fd gatukillen Joseph som summerar året i citatet ovan – ja då är allt värt det.

Det finns också en massa andra spännande saker på mitt bord just nu. Vi fått in flera ansökningar om att resa ut som movevolontär under 2014 och dessa ansökningar ska förberedas till NUM. Vid sista NUM sammanträdet beslutades att under 2014 arrangera två moveresor. Först ut är en resa, för tredje året i rad, till ACYM sportscamp sommaren -14. När det är klart vilka ledarna blir så kör vi igång med planeringen så att mer detaljerad information kan komma ut redan innan nyår. Sen har vi lite tankar på en nyårsresa 14-15 till en annan destination… Spännande! Håll ögonen öppna för mer information framöver. Isak har jobbat hårt med en movehemsida som kommer att lanseras i dagarna.

Peru är fortfarande aktuellt för mitt inre, även om det nu var över en månad sedan jag kom hem. Jag försöker hålla kontakt med mina vänner där vilket också hjälper mig att underhålla den lilla spanska jag har lärt mig. Då och då längtar jag tillbaka faktiskt… Det är spännande vad Gud gör i Peru också. Hoppas att ni håller er uppdaterade via bloggarna från våra missionärer där. Fortsätt att BE för dem i den viktiga uppstarten av arbetet i Piura. Följ också hela IELCH verksamhet i bön och be för nya missionärer till Chiclayo under 2014.

Lite nu och då dimper det också ner ett mail i mailboxen från Moshe Badda i Indien. BLM fortsätter att nå vidare med evangeliet ut på landsbygden i Andhra Pradesh och Moshe brukar skicka bilder och berätta om detta spännande arbete. NUMs utredningsgrupp fortsätter att utreda kring ELMs engagemang i Indien – följ också detta arbete i bön.

”Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss, honom tillhör äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla släktled i evigheternas evighet, amen.”

Rakel

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved