Det börjar bli vardag här i Asella

Det börjar bli vardag här i Asella

Nu börjar vi komma in i vardagen. Det känns lite konstigt att vi bara har varit här i lite mer än två veckor, det känns snarare som en månad för mig. Jag börjar åter att vänja mig vid Etiopien, även om elen och vattnet ibland försvinner vid mindre passande tillfällen. Men bortsett från det och alla loppor så har vi det väldigt bra, nästan för bra tycker jag.
De flesta av barnen på ACYM har kommit nu och vi börjar så smått lära känna dem, så härliga ungar! Igår gjorde vi lite armband med tjejerna där, men även killarna hängde på efter ett tag. Till och med kokerskan kom och ville göra armband med oss.
Vi har även fått till uppgift att hålla engelskalektioner på förskolan som ligger på kyrkans område. Det är ganska utmanande, och jag har fått en helt annan respekt för mina gamla lärare nu. Det är roligt att få prova på någonting som jag antagligen inte hade gjort annars hemma i Sverige.
Tack för all förbön, känns gött att veta att vi har en mäktig Gud som är med oss!
/Susanne move-volontär, Etiopien

Förhoppningsvis kommer det lite bilder här snart, men anslutningen är dålig så det kan nog dröja.

 

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved