Det händer mycket i ELM!

Det händer mycket i ELM!

Igår var jag på medarbetardag på Åhus missionsgård. Det var härligt att möta ELM-anställda i olika delar av rörelsen för en gemensam uppstart på hösten. Inte minst var det inspirerande att möta ungdomsledare och MOVE-volontärer på väg in i sina uppdrag. Fredrik Carlsson undervisade på eftermiddagen om hur Gud leder oss i liv och tjänst.

Idag är jag tillbaka på Strandhem. Här händer det också saker. Rivning av de gamla logementen pågår och om ett par veckor påbörjas bygget av nya. På förmiddagen mötte jag Jan Ulrik och Ann-Charlotte Smetana. De är Perus senaste missionärer och lämnar Sverige om några dagar för tjänst i Peru.

Det finns verkligen anledning för tacksamhet. Tänk att vi har så många goda medarbetare i ELM, att missionsgårdarna kan satsa och utvecklas, att vi kan sända ut missionärer till andra länder. Men det finns också anledning till fortsatt bön om Herrens ledning och välsignelser. Och fortsatt offrande av de resurser han gett oss.

Annis & JanneKanske är det dags för en extra gåva detta månadsslut?

ELM plusgiro 5 58 43-7; bankgiro 476-1144 (märk inbetalningen ”Peru” om du särskilt vill rikta din gåva till sändningen av familjen Smetana).

Strandhems missionsgård bankgiro 794-8110. (märk inbetalning ”Nybygget” om du särskilt vill rikta din gåva till nybyggnationen).

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved