Det var på håret…

Det var på håret…

Visst är det gott att få känna att Gud är med och att han gripen in när det behövs. På grund av dimma blev jag, Janne och Jonny försenade från Stockholm vilket orsakade en spännande och oförutsägbar resa via Kairo och en natt på flyget istället för på hotell i Mumbai. Stackars Karin fick övernatta där själv. Tack vare att vårt flyg från Kairo kom 40 minuter FÖR TIDIGT till Mumbai så gick det vägen för oss alla ändå, men det var på håret…. Qes Dawit blev nog lite orolig när han inte såg någon av oss när gaten skulle till för att stängas för den sista biten av resan. Så han bad om lite tid för att söka rätt på oss, fem minuter fick han. Plötsligt dök vi upp, svettiga och andfådda Karin från ett håll och vi från ett annat och trots lite extra kaos i slutet bl.a. på grund av en några avsaknade stämplar så kom vi ändå med allihop.

18320_564035500288306_252990980_n

Janne på världens coolaste flygbuss med jättesköna skinsoffor 🙂

Väl framme i Vishakapartnam (prova att uttala det igen tack 🙂 så blev vi förstås väl emottagna med blomsterkransar och goa kramar (trots att vi hade morgonfrisyr och luktade lite  illa efter den långa resan….)

377765_2793302009752_85384155_n

Karin, Janne,Moses svärmor, jag,Madavi (Moses fru), Mose, Qes Dawit

Så körde det fram en bil som tog oss ända till Tuni och vidare till Annawaram, en bit utanför Tuni där vårt hotell ligger. President Moses gav oss ledigt under kvällen med motiveringen att ”från och med i morgon ska ni jobba hårt 15 dagar i sträck…” Tack, sa vi och fick oss en välförtjänt vila på rummen och en härlig dusch. Sedan var det dags för Madavis goa middagsmat som kom levererad på motorcykel till hotellet. Helt som det ska vara alltså. Vi njöt alla av den goda maten.

20130219_215555

Sanjay, som vi känner eftersom han tidvis bor i Sverige, tillsammans med Qes Dawit

20130219_215512 (1)

BLM President Moses och hans fru Madavi, mästerkocken!

20130219_215626

 

Karin och Jonny

Imorgon eftermiddag ska vi ha en välkomstscermoni på barnhemmet Bethesda. Vi befarar värsta uppståndelsen eftersom det brukar vara så. Men först en god natts sömn. Som vanligt är det jag som är sist i säng, tydligen också i detta gäng. Godnatt!

Hälsar Rakel

5 reaktioner till “Det var på håret…”

 1. Vad roligt att läsa Rakel! Underbart att se hur Gud leder på er resa.
  Kan rapportera att din katt mår bra och att han igår fick besök av tre nyinflyttade barn. Två ville leka med honom men en var livrädd 🙂

 2. Hej kära vänner!
  Åh vad gött att få läsa och se era fina bilder, jag blir helt lycklig i hjärtat.
  Skönt att allt löste sig till slut för er även om ni kom på lite olika tider från olika håll- Gud är med er!
  Njut av Indien massor från mig också, njut av god mat och vackra människor.
  Ni är så bra. Er närvaro där gör skillnad i deras liv och ni kommer betyda mycket för många lång tid framöver. Ber för er och det är vi många som gör.
  यीशु ने तुम्हें प्यार करता है और आप के साथ हो जाएगा.
  Kramar!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved