Do NOT lend her money!

Do NOT lend her money!

¡Hola amigos!

Idag har det varit en väldigt lugn dag i peruansk benämning. Eftersom det händer så otroligt mycket hela tiden så är det en lugn dag när det endast står två saker på schemat.

Den första grejen som stod på dagens bucketlist det var att åka till Chiclayos marknad. Som hjälp för att utföra detta tog vi med oss vår köpgalna vän från piura, kate, som just nu är i Chiclayo för att besöka sina föräldrar. För att förstå Kate’s glädje för handlande så får ni ta del av ett citat från Steffen(missionären i Piura) som är hennes man: ”Do NOT lend her money!”
Marknaden levererade väl inte riktigt som vi tänkt oss och därför så kom också dem flesta hem tomhänta.

För att avsluta dagens checklist så gjorde vi oss iordning för kvällen. Med långbyxor långärmade tröjor och myggmedel på alla möjliga tänkbara blodkällor begav vi oss iväg till San Antonio för att repa med The Messengers. Vi hade några låtar vi behövde öva in med dem för att på lördag kunna genomföra en lyckad konsert. Repet blev lite kaosigt och halvt ostrukturerat. Dagen slutade därför med en ny tid inplanerad i schemat för att verkligen kunna göra en riktigt bra sista missionssatsning.

/Wille

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved