ELM-resa till Främre Asien

Resan tar dig till ett land med ett folkslag där få nåtts av budskapet om nåden i Jesus. Lyssna till hur Guds hjärta klappar för detta folk! Låt också ditt hjärta börja klappa i bön för det. Du får aktuell information om situationen för Kristus-följare. Välkommen med till historiska platser och spännande möten med modiga syskon i Kristus.

I vår del av världen är det förhållandevis vanligt att möta kristna och det är fritt att dela evangeliet med människor. På denna resa får du möta människor som har erfarenhet av att det kostar på att vara kristen. Vi kommer att bo i en mångmiljonstad där majoritetsreligionens uppmaning till bön triggar oss att be till Gud för detta folk. Av personer som bott i landet i många år får vi lära oss om historien, religionen, boken och kulturen. Jesus gav sina lärjungar uppmaningen att gå ut och göra alla folk till sina lärjungar. Mycket har gjorts men fortfarande finns en hel del folkslag att nå. Vi får aktuell status på hur det ser ut i världen och i detta land.

Resans innehåll: Dagsprogrammet kommer att innehålla både gemenskap med andra kristna, undervisning och information, utflykter till historiska och andra intressanta platser, bön och lovsång, spännande och nya smaker och lukter, vila och miljöombyte med förhoppningsvis lite mer värme än vad Norden just då har att erbjuda. För den som vill kan man få njuta av ett Hamam-bad på ett lokalt eller mer turistigt bad (kostnaden tillkommer). Vi kommer att bo på ett och samma hotell hela tiden och ha våra samlingar i hotellets konferenslokal. För övrigt använder vi oss av ”apostlahästarna” och allmänna kommunikationsmedel. Det kan bli 8 – 10 000 steg/dag med en del höjdskillnader.

Reseledare: Maggan och Erik Andersson bor i Örkelljunga med sina fyra barn. De har tillsammans varit ELMs missionärer i Peru. Maggan är lågstadie- och spansklärare och arbetar på en grundskola i Örkelljunga. På fritiden njuter hon av att vara ute i trädgården eller naturen. Hon är också engagerad i söndagsskola och barnlägerverksamhet. Erik arbetar som läkare och predikant. Kyrkohistoria är hans stora fritidsintresse och han har skrivit en doktorsavhandling om ELMs grundare Axel B. Svensson. Tillsammans tycker Maggan och Erik om att resa för att upptäcka nya platser eller besöka gamla vänner.

Datum: Resan planeras genomföras den 29 oktober – 6 november 2022. Datumen spikas i samband med biljettbokningen eftersom vi vill göra vad vi kan för att hålla ner biljettpriset.

Deltagarpris: 9900 kr. I priset ingår internationell flygresa, mat (halvpension), logi på hotellet i dubbelrum, transport i landet och reseförsäkring. Utöver deltagarpriset tillkommer kostnader för resan till och från avreseorten i hemlandet, måltidsdrycker och ett mål mat om dagen, ev vaccinationer, samt fickpengar. Längre fram bestäms om resa kommer att gå från Stockholm eller Köpenhamn.

Anmälan: Anmäl dig här nedan senast den 15 augusti 2022. Det är begränsat antal platser så anmäl dig så fort som möjligt! Anmälan är bindande.

Betalningsvillkor: Så snart du anmält dig får du en bekräftelse att vi mottagit din ansökan. Några veckor senare får du besked om du är antagen till resan samt mer information om betalning av deltagaravgiften. Anmälningsavgiften på 500 kr ska betalas in direkt när du blivit antagen och resterande summa av deltagaravgiften inbetalas en månad innan utresa. Anmälningsavgiften återbetalas om resan skulle bli inställd av researrangören, men inte om du som deltagare av någon anledning avbokar resan.

Vid frågor: Kontakta reseledarna maggan.erik@elmbv.se, Erik J Andersson 0700-212619
Maggan Andersson 076-1452204

 

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved