En ovanlig onsdag

En ovanlig onsdag

Idag har det varit en ovanlig onsdag i den bemärkelsen att jag arbetat på kontoret hela dagen. De flesta onsdagar brukar jag ta ledigt för att balansera kvälls- och helgjobb. När jag kom till mitt arbetsrum i morse gjorde jag en lista över dagens arbetsuppgifter; först skrev jag ner de olika sakerna och sedan prioriterade jag. ”Blogg” hamnade ganska långt ner på listan som nummer 12. Men nu är det dags.

Vad hamnade före i prioritering? Bland annat att anmäla mig till ett par årsmöten som infaller under våren respektive sensommaren. I maj ska jag till Halmstad och Svenska Missions Rådets årskonferens, och i augusti möts Nordiskt Inremissions Råd i Uppsala. Jag har också skrivit under BV-förlags årsredovisning och gjort en sändlista till de andra i styrelsen. Och jag har svarat på 10 mail i olika ämnen. Så långt inte så väldigt inspirerande.

Men jag har också skrivit brev till ett par predikanter och någon biskop; funderat kring seminarier kvällen före sommarmötet i sommar (håll utkik efter mer info – ELM och ELU ordnar något fredagen 15 juli på Strandhem); gjort några justeringar i styrelsens förslag till verksamhetsplan för 2017 och skrivit rent NUMs strategi för 2017-2019.

För en stund sedan blev det ett välkommet avbrott då min dotter nummer två kom in och ville ha hjälp med några utskrifter till ett slöjdprojekt. Så nu vet jag att det finns en minion som heter Stuart.

Vad återstår på dagens lista? Ett telefonsammanträde med BV-förlags styrelse och att skriva rent några anteckningar från ett möte förra veckan.  Men det senare får nog vänta.

I morgon då? Blir det predikoförberedelser – jag ska till Roseniuskapellet i Bjärnum på söndag – och några viktiga samtal. Allt har sin tid.

/ErikJA

2 reaktioner till “En ovanlig onsdag”

  1. Tack för inblicken i vardagssysslorna, Erik! Många olika saker, det gäller att inte låta sig splittras, men går det? Hämta kraft i den nåd som finns hos Jesus Kristus! /Janne

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved