En till svensk familj i Peru att be för!

En till svensk familj i Peru att be för!

I måndags kl 17,45 satte vi oss på planet för att åka till Lima, Ella följde med oss. Hon tog också fotot på två glada resenärer.

Vi landade lyckligt i Lima ca en timme innan planet från Danmark med familjen Anderssons skulle landa. Vi väntade och väntade, Ella hann bli otålig, (det var många som anlände och man måste köa i tullen). Men närmare halv nio så dök de upp, Henrik, Beccy, Matea och Clara. Fantastiska småtjejer som klarat en så lång resa, så bra! Och vi kände en tacksamhet för Guds beskydd.

Vi familjer tillbringade ett par dagar tillsammans i Lima, det var jättetrevligt! Det blev en del tid på Interpol, (man måste först bli godkänd av den internationella polisen för att få ansöka om uppehållstillstånd), där tog vi fotona.

Det känns som en välsignelse för oss att de nu finns här med oss i Peru!

I onsdags åkte familjen Andersson ner till Arequipa för att läsa spanska i en månad, och vi åkte hem till Chiclayo. Den 20 februari kommer de till Chiclayo, om Gud vill.

Nu har vi alltså en till svensk familj att be för här i missionsarbetet i Peru! Familjen Henrik, Rebecca Andersson och Matea 3 och Clara 1 år.

Herren är god och ger oss vad vi behöver!

Hälsningar Janne och Annis

 

 

 

3 reaktioner till “En till svensk familj i Peru att be för!”

  1. Verkligen kul att se dessa bilder. Mina elever sprider sig över världen, eller kanske snarare samlar ihop sig…
    Guds välsignelse över er tjänst! Rune

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved