ETIOPIEN 2018-03-17 – Addis Abeba

ETIOPIEN 2018-03-17 – Addis Abeba

Konsultationerna fortsatte från klockan nio fram till lunch. Förutom Jonny och jag så deltog Göran Stenlund och Brita Jern från SLEF, samt deras missionärer Heidi och Evans Orori. Från EELC var det 3–5 personer. Alla var tacksamma till Gud och varandra för dessa samtal. Det som kom fram ur dessa ska samlas ihop och levereras hem till NUM och styrelsen. Vi ber och hoppas att vi även framöver ska få möjlighet att supporta EELC där det finns behov och på det sätt Herren vill!

Alla deltagare åt gemensam lunch på en restaurang i närheten. Därefter fick jag en liten tur till Afrikas största marknad – Merkato. Massor med människor, massor med små minibutiker och alla vill sälja, särskilt när en vit kommer … En upplevelse och det blev två små saker som följer med hem.

Till sist mat med en av våra goda vänner i kyrkan, Eyob Bekele. Guds välsignelse över honom och alla goda krafter i kyrkan!

Inga bilder i detta inlägg. Internetanslutningen är väldigt svajig och överföring av bilder kräver stabil uppkoppling.

Allt gott vänner i Kristus! /Henrik

1 reaktion till “ETIOPIEN 2018-03-17 – Addis Abeba”

  1. Gott att höra att ni haft fina dagar med goda möten. Hälsa Jonny och vännerna i Etiopien! Må Herren fortsatt vara med er!
    David

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved