Evangeliet till världens ände

Evangeliet till världens ände

Idag vaknade vi upp till en förmiddag utan program så vi passade på att sitta ner och samtala i teamet om de samtal vi haft under veckan och alla de intryck vi har. Det var gott att få reflektera tillsammans och få be tillsammans om Herrens ledning vidare. HERREN finns med oss här, det känner vi tydligt. TACK till alla er därhemma som ber för oss. Det berör mig att så många bär oss i förbön – och det ger mig mod och frimodighet. TACK för alla hälsningar och bibelord som ni skickar –  de är till stor uppmuntran för oss.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter lunch begav vi oss ut i bushen igen för att följa med BLM på outreach. Benedikte, som skrev blogg i torsdags, vill tillägga att vi ikväll faktiskt var en bit längre bort än ”långt ute i ingenstans…” Världens ände, typ. Det funkade det inte helt med bil ända fram så vi fick byta till en ”auto” dvs en motorcykeltaxi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi klättrade långsamt upp på ett berg på håliga vägar och ca 30 minuter senare var vi framme i bergsbyn. Moshe och David och en annan gospelarbetare tog oss runt i byn för att hälsa på byborna, samtala kort med dem och be för några av dem. Outreach-teamet har besökt denna by ett par gånger tidigare och bekantat sig med några bybor. Målsättningen är att starta en församling i byn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANågra av kvinnorna berättar att de brukar be till vattenfallet som ligger lite utanför byn. I byn finns inga kristna överhuvudtaget och när vi vandrar runt och möter alla vackra och glada ansikten så säger David: ”Det finns många, många byar här runt omkring som ännu inte nåtts med evangeliet. Därför vi måste ut!” Moshes och Davids längtan och drivkraft att nå ut med evangeliet till de onådda berörde mig! Herre välsigna dem i detta arbete och låt ditt evangelium få spridas med Ande och Kraft här ute på den indiska landsbygden.

Rakel Smetana

2 reaktioner till “Evangeliet till världens ände”

  1. Ber för de som bort i denna bergsby. Tänk vad många som bor ”långt ute i ingenstans” som man inte tänker på. Men Gud glömmer ingen! Herren välsigne och bevare er!

  2. Gläder mej mycket över era positiva rapporter men inser också hur mycket det finns kvar
    att göra för att alla ska nås av evangeliet. Ber om arbetare i Herrens skörd och att ni som redan är där ska få kraft, frimodighet och vishet. Gud välsigne er!

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved