Extra förbön behövs

Extra förbön behövs

26

sep 2023

Kära förebedjare

Många av er känner till Amani, ett bibliskt och själavårdande undervisningsmaterial för försoning (läs mer här). Detta koncept introducerades i den lutherska kyrkan i Chiclayo för ett år sedan, under namnet Sanando corazones (eng. Healing hearts) av korttidsmissionärerna Benedikte och Olof Nilsson.

Nu planerar vi att göra en till satsning, genom att förbereda en serie på fyra undervisningstillfällen, som ska erbjudas i ungdoms- och kvinnogrupper i kyrkan. Målet är involvera kyrkans eget folk så mycket som möjligt så att de känner att de ”äger” Sanando corazones-konceptet och kan fortsätta ge denna undervisning även när vi inte längre är på plats.

Just nu har vi 4-6 personer från kyrkan som är intresserade av att vara med och undervisa. Den 3 oktober har vi ett möte planerat där vi kommer presentera konceptet för gruppen och förhoppningsvis fördela undervisningen mellan oss, för att, om Gud så vill, kunna erbjuda Sanando corazones i kyrkans grupper i november månad.

Amani/Sanando corazones är fantastiskt god, biblisk undervisning där Guds Ande är verksam. Be med oss att Tjuven som har kommit för att stjäla, slakta och döda inte får något tillfälle, utan att många genom Sanando corazones ska få del av det liv i överflöd som Den Gode Herden vill ge oss! Må allt ske enligt Hans vilja och till Hans ära, amen.

Gud välsigne er.
Hjalmar och Lisa

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved