Fastedag i San Antonio

Fastedag i San Antonio

 

Igår fick vi vara med om något nytt. Församlingen i San Antonio hade fastedag igår därför var vi med där hela dagen med bibelstudium, bön och gemenskap. Dagen påminde mig om de välsignade dagar jag haft många gånger på läger på Fridhem – tid till Guds ord men även tid till att samtala och lära känna varandra, lite mera. Både jag och Annis var väldigt tacksamma över gårdagen i San Antonio!

Vi älskar verkligen våra kristna vänner här! Igår hade jag f. ö. för första gången söndagspredikan i kyrksalen i San Antonio. Texten var träffande nog, Jesu bespisningsunder. Även om vi inte fick vanlig mat fick vi äta andlig mat.

Jesus är livets bröd.

Kära hälsningar Janne

Man har samlat in pengar till en ny ljudanläggning till kyrkan i tre år tror jag. Nu bärs den med glädje in inför varje söndagsgudstjänst. Kyrkan i San Antonio består av en hel del unga goa killar. På bilden syns Joel, Neysser, Alan och Manuel.

2 reaktioner till “Fastedag i San Antonio”

  1. Tack för att Ni skriver så flitigt! Det är så roligt läsa och så fint med alla foton. På det sättet blir kontakten mer levande. Och så får vi ha bönegemenskapen över land och vatten!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved