-Finns det vatten till Joels gröt?

-Finns det vatten till Joels gröt?

Vi är på en turistanläggning i uppkanten av Lima. Barnen tittar på Discovery Kids när det knackar på dörren. Elin undrar: -Finns det vatten till Joels gröt?

Tidigt imorse landade ”våra” nya missionärer, Elin och Mattias Lindström, på Lima flygplats tillsammans med sonen Joel och volontär Rebecca. Kollegan Tina mötte dem,och sedan kom vår familj ett par timmar senare med nattbussen från Chiclayo. Gemnsamt åkte vi till Centro Vacacional Huampaní. Under några dagar ska vi teambilda, och samtidigt ska en del bagage hämtas och skickas, och en del annat praktiskt.

Men mest ska vi njuta av att vara tillsammans och att prata om stort och smått som Elin och Mattias behöver veta, och kanske undrar över. Som till exempel om vatten till Joels (6 mån) gröt. Här i Lima får det bli köpevatten. Sedan i Arequipa, där Lindströms ska läsa språk, får det bli filtervatten.

Vi tackar Gud för att Han kallat och sänt Elin och Mattias. Och ber att Han ska leda och beskydda dem framöver. Säkert kan Ni följa dem i liv och tjänst på deras blogg här på elmbv.se.

/Erik

>

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved