Fotovecka tisdag

Fotovecka tisdag

bild20120missionrsmte

Tisdagsmorgon har vi team-möte (bild 1). En tisdag i månaden ägnar vi åt planeringsmöte och en del administrativt och övriga tisdagar har vi bibelstudium. Förnärvarande är missionärsteamet inte så stort – det är Maggan och jag.

Denna tisdag läste vi ett bibelstudium ur Till Liv. För ett par veckor sedan kunde vi, via internet, se ett direktsänt bibelstudium från Församlingsfakulteten i Göteborg. I ett arbete som på många sätt är utgivande, inte minst andligt sett, så är det viktigt med stunder för egen uppbyggelse.

bild20220carmen20p20tumi20toursDagen fortsatte sedan med att jag arbetade med material till predikanterna, medan Maggan åkte in till sta’n och besökte Tumi Tours – “vår” resebyrå i Chiclayo. Carmen (t v på bild 2) brukar kunna hjälpa till med det mesta när det gäller resor och bokningar. Denna gång handlade om inrikesresor för de officiella besök vi får från Sverige och USA kring månadsskiftet november-december.

bild20320isabel20och20maria20i20san20antonioPå kvällen hade jag två möten inbokade i kyrkan i San Antonio. Den ligger en bit utanför Chiclayo. Först skulle vi träffas fyra stycken för att planera för sommarbibelskolan i januari. Det vara bara Isabel (t h på bild 3) och jag som kom – men två kan ibland jobba mer effektivt än fyra, så vi fick gjort en del planering. Och så kom Maria (t v på bild 3) och “störde” en stund. Trevligt.

bild20420predikantmte20i20san20antonioDärefter hade vi predikantmöte (bild 4). Det försöker vi ha varje tisdagskväll. Många gånger har jag varit ganska trött på väg dit. Men jag har varje gång (och jag överdriver inte) återvänt uppmuntrad! Det är gott att få ha det så. Denna kväll talade vi om Allhelgona-traditioner i Peru, och om söndagens texter.

På bilden syns Merci, jag och Harold, samt Pepes och Cocos ryggtavlor.

Vågar Du tro på ett nytt inlägg, med nya bilder, imorgon?

>

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved