Framme i Kambodja!

Framme i Kambodja!

Efter en lång men smidig resa är vi nu framme i Phnom Penh, Kambodjas huvudstad. Vi kom fram sent igår när det var mörkt, så det var en väldig upplevelse att kolla ut från 7:e våningen imorse. Idag är det söndag och snart ska vi få följa med till gudstjänst på landsbygden.

Men äventyret började egentligen redan igår på vår mellanlandning i Doah i Qatar. Det är ett muslimskt land som är väldigt rikt på oljepengar. Jag hade förväntat mig att sova bort de sju timmarna på ett flygplatshotell, men så blev det inte! Hotellet var inte på flygplatsen. Vi fick åka genom staden i hotellets buss det gick inte att gå miste om att det fanns mycket pengar i landet. Skyskraporna lyste eller blinkade i olika färger, palmerna var upplysta och bilarna var blankpolerade och till största delen vita. 10 storögda resenärer klampade sedan in på det som visade sig vara et lyxhotell! Vi tog för oss av den stora buffen som bestod av massor av mat, desserter och frukt. Att man kommit till ett muslimskt land var också svårt att missa. Det fanns flera muslimska tv-kanaler och i tidningen kunde man bland annat läsa om hur man kunde tillämpa islam i vardagslivet.

 Fjärran ifrån uppenbarade sig HERREN för mig: ”Med evig kärlek har jag älskat dig, därför låter jag min nåd förbliva över dig.” Jer 31:3 (Från morgonbönen)

Varma hälsningar från ett förväntansfullt gäng! /via Ida Gustafsson

1522275_728143583877496_488771337_n

1 reaktion till “Framme i Kambodja!”

  1. Hej hej!!
    Trevligt!
    Vore kul att veta lite mer om vilka ”vi” är. Det kanske finns info redan, men har gått mig förbi…..
    Hursomhelst tillönskas ni en BRA resa med Guds beskydd och välsignelse plus ett GOTT NYTT ÅR.
    Varmaste hälsningar.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved