Framme i Lima

En lång resdag startade 05.42 hemma i Hjälmsjö, Örkelljunga och gick via Hässleholm, Kastrup, Shipool (Amsterdam) till Lima, Peru. Under den långa flygresan hade jag gott sällskap i form av Nicolaj Wibe, dansk missionssekreterare. Men ändå är tolv timmar i en flygstol ganska länge! Maten var det dock inget att klaga på – jag tycker flygplansmat har oförtjänt dåligt rykte.

Jag hann se lite film på planet. Någon helt förutsägbar amerikansk sådan om en soldat som återvänder från Irak och förälskar sig i en stupad medsoldats syster. Men också en mer annorlunda film som på engelska fått namnet ”We Were There – First Love”. En japansk spelfilm baserad på en storsäljande manga-berättelse. Japan är ett spännande land, men mycket är svårt att förstå…

Men nu är jag alltså inte i Japan, utan i Peru. Jag har träffat våra missionärer Elin och Mattias Lindström, samt Steffen Baagö Madsen. I gårkväll firade vi Kate, Steffens fru, som fyllde år. Sedan var jag så trött att jag nästan somnade under Ps 93.

/ErikJA

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved