Gästblogg: Cecilia Imberg

Gästblogg: Cecilia Imberg

ceciliaIgårkväll åkte vi ut till San Antonio och gick på gudstjänst. På grund av våra ringa spanskakunskaper agerade Erik tolk. Efter gudstjänsten skulle man gå runt och vara social. På spanska! Läskigt värre. Men när man väl kom igång var det jättekul! En 25-årig kvinna där hette också Cecilia. Hennes lilla dotter hette Maleria (typ malaria). Resten kommer jag inte ihåg. Men nu är jag ännu mer taggad inför barnlägret nästa vecka!

Idag har vi varit på en gigantisk marknad. San Antonio-gruppen köpte en boll som vi ska ha på barnlägret. Vi köpte massa frukt också. Mini-bananer, mandariner, mango och en annan konstig frukt som smakade shampoo. Så vi hade fruktstund uppe på taket

Nu har vi precis ätit lunch. Jag gillar peruansk mat – spagetti, köttfärssås och ketchup. =) Nu ska vi snart åka till ett barnhem och leka med massa barn. Fattar ni att jag trivs?!

/Cecilia Imberg

– – – –

Som amatörbloggare är den en glädje att få lägga ut ett inlägg av ett ”bloggproffs” som Cecila. Hon har sin egen blogg där hon skriver ofta och om allt möjligt, och under fyra veckor skriver hon också på Strandhems Bibel- och lärjungaskolas hemsida. Just nu har vi nämligen besök av femton entusiastiska ungdomar från Strandhem, tillsammans med sina rutinerade lärare Fredrik och Benedikte. Följ dem gärna på hemsidan! Där finns foton, bloggar, reflektioner och mycket annat från hela gänget.

Erik

>

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved