Goda medarbetare – fjärde jubileumsdagen, del 3

Goda medarbetare – fjärde jubileumsdagen, del 3

Jag har just sagt hejdå till våra peruanska gäster. Det fick gå snabbt eftersom taxin stod och väntade för att ta dem till stationen. Därifrån åker de tåg till Skåne. Ett hastigt avsked som gjorde ont. När får jag nästa gång se dem igen. Jag tror inte riktigt jag vågar erkänna för mig själv hur mycket jag saknar den andliga gemenskapen med syskon i Peru. Men jag är så tacksam över att jag fick tjäna där tillsammans med dem och alla andra goda medarbetare i Chiclayo.

Och så är jag tacksam över de underbara människor jag får arbeta tillsammans med nu. Dem är många – ELM består av massor av underbara människor och en av röreslens största styrkor är att i princip är alla medarbetare. Vi jobbar tillsammans för att fler människor ska lära känna Jesus.

På bilden t.v. tre syns tre medarbetare som betytt mycket för mig första halvår som ELM-anställd i Sverige, och t.h. Pepe och Isabel från Chiclayo.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved