Gott nytt kyrkoår från Chesinende!

Gott nytt kyrkoår från Chesinende!

Första söndagen i advent firar vi i Chesinende i Kenya. Vi har deltagit i församlingens gudstjänst där pastor Josef Langat predikade. Det är glädjande att få lyssna till ett klart evangelium. Vi blev i dag befriade att komma till Jesus Kristus. Han har gjort allt för att välkomna oss till Gud. I Jesu namn är vi kallade att befria andra människor. Lärjungarna hämtade åsnan som var bunden och förde den till Jesus. Vi blir befriade i Jesu namn för att hämta våra medmänniskor och ta dem till Jesus.

Församlingen sjöng många goda sånger och texter lästes både från GT och NT. Efter gudstjänsten bjöd äldsterådet in oss för ett samtal. De hälsar till alla vänner i ELM och särskilt till dem som bott och arbetat på Chesinende. De är tacksamma och glada över förnyad kontakt med ELM. Bibelskolans besök uppmärksammades och församlingen var mycket imponerad över vad eleverna bidragit med i byarna runt omkring.

Kerstin Nilsson tar hand om oss på ett fantastiskt sätt. Malin Månsson och Amanda Matsson kom till Chesinende i går från Nakuru. I morgon kör vi till Atemo för att möta våra vänner i SLEF. Vi kommer även att besöka flera av de kända plasterna i Kenya.

Tack för att Ni står med i förbön under vårt besök här i Kenya.

Jonny Bjuremo

IMG_4529IMG_4547 IMG_4553 IMG_4562

 

1 reaktion till “Gott nytt kyrkoår från Chesinende!”

  1. Tack för hälsning och hälsa tillbaka!! Gott att ni får höra det befriande evangeliet. Det enda som ger verklig frihet och evigt liv!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved