Hur formulerar man tre personers intryck från en vecka i Indien?

Hur formulerar man tre personers intryck från en vecka i Indien?

Söndag kväll på ett mycket bra hotell i Hyderbad. Vi har nu tagit oss från Moses och vännerna i Tuni till Hyderabad där vi ska vara två dagar.
Tiden i Tuni med omnejd har varit fylld med samtal, församlingsbesök och outreach varvat med lite mer samtal. Våra huvuden är trötta och kropparna lite slitna. Be gärna om kraft till de sista dagarna och hemresan.

Vårt mål är att försöka samla ihop tankar och intryck för att kunna lämna rapport till NUM och sedan styrelsen. Att jobba med mission och människor är komplext, men vi litar på att Gud vill leda oss också i efterarbetet av allt vi fått med oss. Må det vara hans vilja vi följer i framtida beslut.

Nu ska vi sova gott och sen tar vi nya tag i morgon. Tack till alla er som kommenterar på bloggen – det är roligt att konkret uppleva att ni lever med. Tack till alla som ber för oss. Det är tryggt att veta att vi inte står ensamma i uppgiften.

/Benedikte Nilsson

6 reaktioner till “Hur formulerar man tre personers intryck från en vecka i Indien?”

  1. Lyllos Indien som fått umgås med er tre.. vilket gäng! Sov gott och så ber jag om kraft och hälsa för de sista dagarna. ”Icke genom någon människas styrka eller kraft skall det ske. Utan genom min Ande säger Herren”. Kram

  2. Hej syskon! Tack att vi har fått följa er i intressanta rapporter medan vi fått följa er i bön. Önskar er ett gott avslut, en smidig hemresa med vila och god återhämtning hemma-tack för er!!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved