I Chiclayo igen

Efter en förmiddag med familjen Lindströms i Lima flög jag i eftermiddag till Chiclayo. En flygtur på cirka 70 minuter. Inflygningen över Chiclayo var en ett skönt återseende, och i taxin från flygplatsen skrek det liksom i min kropp: ”Det här är en del av mig!”

Ungefär fem år fick jag bo och arbeta här i Chiclayo, och mot bakgrund av det kanske inte min reaktion var så märklig. Hemma hos Steffen och Kate där jag ska bo nu ett tag simmade fortfarande en av våra fiskar i deras akvarium.

Kvällen blev också en påminnelse om hur det är att bo och arbeta i Chiclayo. Ett avtalat möte flyttades först och ställdes sedan in… Så vi har mest suttit och pratat i kväll. Om lite av varje och mycket om behovet av fler missionärer. Några av er som läser bloggen kanske vi till och med talade om som presumtiva missionärer.

Nu är jag trött – det har gått ganska bra med tidomställningen, men datorns klocka påminner mig om att i Sverige är klockan lite över sex på morgonen. Så sovdags i Chiclayo.

/ErikJA

2 reaktioner till “I Chiclayo igen”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved