Idag var vi i San Antonio

Idag var vi i San Antonio

Vi kom till Chiclayo i onsdags morgon, ett dygn senare än planerat. Vi kunde inte lyfta från Arequipa  p g a väldig tjock dimma. Det innebar en extra övernattning på ett hotell i Lima som vi hittade kl 2 på natten. Bussresan de 13 timmarna från Lima till Chiclayo gick bra (de har väldigt fina Scaniabussar här i Peru där man kan vika ner sätet nästan till ryggläge och med varm mat under färden), men när vi kom fram fick vi veta att vi inte kan bo i den lägenhet som vi hade tänkt p g a att den blivit vattenskadad…

Vi bor nu i missionens hus (samma byggnad som hyser församlingen Las Brisas) medan vi söker efter ett eget hus. Vi har sökt i några dagar nu men ännu inte hittat något. Be gärna att vi hittar ett passande hus, vi ser fram emot att packa upp våra resväskor på riktigt!

Idag, söndag, besökte vi gudstjänsten i Las Brisas som började kl 10. Thomas Frovin hade kommit ner från Piura för att predika. Arvid var med att spela till församlingssången. Arvid kommer nu att börja hjälpa till med en del uppgifter i den församlingen.

Kl 16 besökte vi församlingen i San Antonio. Det blev verkligen ett fint första möte med den församling där vi kommer att arbeta och ha som vår församling! Pastor Merci bad för oss alla i familjen med handpålägging. Det känns spännande att sedan få börja arbeta tillsammans med dessa härliga, och till Kristus och hans vingård, överlåtna människor. Men först måste vi komma på plats med familjen med eget hus.

Hälsningar i Kristus

Janne

IMG_4310[1]
Församlingen i Las Brisas

IMG_4309[1]

IMG_4290[1]

 

 

 

IMG_4239[1]

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4322[1]
Merci predikar Guds ord
IMG_4321[1]

2 reaktioner till “Idag var vi i San Antonio”

  1. Kära vänner! Jag följer er på bloggen och i mina böner. Ber att ni ska hitta ett boende som passar er och där ni kan känna er hemma och att ni ska känna er hemma i församlingen.

  2. Kära vänner! Jag följer er på bloggen och i mina böner. Ber att ni ska hitta ett boende som passar er och där ni kan känna er hemma och att ni ska känna er hemma i församlingen.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved