Jag hade tänkt blogga

Jag hade tänkt blogga

Jag hade tänkt blogga från ELMs årsmöte i Kristianstad i helgen. Hittills idag fredag kanske ett inlägg från styrelsens sammanträde, ett från BV-förlags bolagsstämma och vid den här tiden ett från ELF Kapellet med rubriken ”Nu drar det i gång”. Men jag har inte bloggat.

Rubrikerna hade nämligen blivit ”En tur till vårdcentralen”, ”Försök att vila med pågående barnkalas i huset” och kanske något om min (etiopiska?) hosta. Jag är nämligen inte på årsmötet i Kristianstad, utan istället ligger jag sjuk hemma. Inte väldigt sjuk, men just såpass att jag inte kunde ta mig iväg. Jag har inte gett upp hoppet om att kunna ansluta till årsmöteshelgen i morgon, eller på söndag, men vi får väl se.

Bitter? Jo lite. Årsmötet innebär mycket arbete, men är också ett fantastiskt tillfälle att möta många ELMare och att vara ELMare tillsammans från olika delar av landet. Istället får jag försöka vara med i bön. Så just nu ber jag för Anders Göth som predikar nu (eller möjligen om en liten stund). Programmet för årsmötet finner du här.

Be för ELM och för vårt årsmöte!

/ErikJA

1 reaktion till “Jag hade tänkt blogga”

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved