Julkänslor i 25-gradig värme?

Julkänslor i 25-gradig värme?

Det är väldigt svårt att missa att det börjar närma sig jul, i alla fall om man kollar på sitt facebook-flöde. Julbak, inbjudningar till julkonserter, julklappsinköp osv, osv. Men bortsett från det så är det 0 julstämning r… Jag sitter just nu i nästan 25-gradig värme och r tordyvlarna surra, och ser ödlorna krypa längs med husväggen. Inget som kommer ens i närheten av det jag associerar med jul, men vi försöker i alla fall så gått det r med att få upp julkänslan.
Häromdagen skulle vi ta ett kort med jultema till missionsbladet Kompassen. Det var dock inte det lättaste att få 18 barn att le och titta in i kameran samtidigt. Det var mycket mer intressant att dra oss i håret eller slåss om att få sitta i våra knän. Men jag tycker ändå att det blev en ganska charmig bild!

Även om mina julkänslor är typ obefintliga så är det gött att veta att de inte är det viktiga. Oavsett mina känslor och oavsett om jag befinner mig i Etiopien eller Sverige, så är det fortfarande lika sant att Jesus har fötts till jorden!

/Susanne Johansson move-volontär, Etiopien

20151130_171121

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved