Jullov i Peru

Jullov i Peru

Efter ett hektiskt jullov är vi nu tillbaka i våra vanliga uppgifter.

Beskrivning saknas.

Vi inledde vår julledighet med att åka till en stad 4 timmar söder om Chiclayo, vid namn Trujillo. Efter tre dagar av turistande, solande och surfande åkte vi tillbaka till Chiclayo för att ha julavslutning för en av ungdomsgrupperna. Efter det kom julafton och juldagen, som vi firade både med familjen Unosson och med pastorsfamiljen i San Antonio.

Efter julfirandet åkte vi volontärer vidare till Tarapoto inne i djungeln. Där fick vi uppleva en helt annan natur än den vi nu är vana vid i Chiclayo. Första dagen åkte vi på en tur till ett stort vattenfall och även till en annan stad som heter Lamas.

Andra dagen åkte vi till Laguna Azul, en blå lagun drygt två timmar från Tarapoto. Där fick vi möjlighet att köra vattenskoter, åka bakom båt, zipline och mera roligt. Efter att ha spenderat några timmar där, åkte vi båt över till andra sidan till vårt nya hotell där vi skulle bo en natt.

Dagen efter var det dags att åka den 16 timmar långa bussresan tillbaka till Chiclayo. När vi hade varit tillbaka några dagar åkte vi på läger med två av ungdomsgrupperna till staden Lambayeque. Där fick vi god gemenskap och bra undervisning. Det blev en bra start på det nya året.

Önskar er en god fortsättning på 2022,

Klara Pettersson

Öppna fototÖppna fototÖppna fotot

1 reaktion till “Jullov i Peru”

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved