Kalendertider

Tiden före jul är kalendrarnas tid. Hemma har barnen varsin chokladkalender och de följer med stort intresse Tjuvarnas jul på svt. Men det är också tid att införskaffa nästa års almanackor. Kalendrar i olika format för 2012 säljs i boklådor och över nätet. Fler och fler övergår till elektroniska alternativ. Jag har också övervägt det, men köpte faktiskt en papperkalender också för 2012. Får se om det var ett gott beslut. Jag har svårt att ha för många saker i huvudet samtidigt, så jag behöver hjälp att organisera arbete med mera.

Idag har jag i alla fall haft lätt ångest över två saker jag missat och glömt. Saker jag borde ha gjort, och som jag är rädd att andra uppfattat som att jag dissat och dömt. Det ena var ett viktigt mail från september (!) som jag inte svarade på direkt och sedan missade. Det andra var en liten text till tidningen Till Liv som skulle varit inne senast igår, men nu blev det idag.

På skrivbordet ligger en liten hög med ”att-göra-lappar” och en stor hög med ”diverse aktuellt”. Morgondagen får ägnas åt att ta tag i de högarna. Förhoppningsvis hittar jag inte fler saker som borde varit gjorda för länge sedan.

/Erik

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved