KENYA -18 – Kyrka igen

KENYA -18 – Kyrka igen

Hej hej bloggen, idag har vi varit på Gudstjänst i pangea evangelical lutheran church som ligger Nakuru. Vi fick veta att kyrkan är byggd av en svensk. Det var roligt och under Gudstjänsten var det många som sjöng, flera olika körer och solister. Vi fick också sjunga två sånger och presentera oss. Efter Gudstjänsten fick vi delta i söndagsskolan. Under söndagsskolan sjöng vi två sånger och hade en pjäs för barnen som handlade om liknelsen om den förlorade sonen.

Efter att vi haft söndagsskolan lekte vi med barnen, en av lekarna heter ”making melodies in my heart” och det uppskattades mycket.

Därefter fick vi skjuts hem igen till Bethesda till barnen som också varit på Gudstjänst idag men i en annan kyrka som ligger i närheten av Bethesda.

Under kvällen har haft lite fritt schema, egentid och lekt med barnen. Vi fick också dela ut gåvor till barnen. Efter middagen hade vi samma pjäs för barnen på Bethesda, om den förlorade sonen, sjöng några sånger och lekte några lekar. Det var väldigt roligt, barnen sjöng för full hals.  Det känns som vi börjar känna personal och barn på bethesda lite mer nu vilket känns väldigt bra.

Hälsar med psalm 121 som följt oss, tack för förböner.

”Jag lyfter mina ögon upp till bergen. Varifrån skall min hjälp komma?

Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord.”

God kväll!

/Johannes

1 reaktion till “KENYA -18 – Kyrka igen”

  1. Det var intressant att läsa. Vet du vad svensken som byggde kyrkan. Kan det vara Stefan Ekström? Honom har vi hört predika idag

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved