Kivu Resort

Just nu sitter jag ute på en gräsmatta på Kivu Resort med musik och en bok och i bakgrunden hör jag massor av barn som leker och jublar. Det är så skönt att bara få sitta här ute och ta det lugnt. Jag har inga runt mig, jag behöver inte prata massor för stunden utan njuter bara av att få sitta här.

Denna helgen är jag och Ester lediga så vi har åkt iväg för att få varva ner. Just nu när jag sitter här känns det skönt att få en ledig stund, men denna helgen är också en prövning för mig. Jag har svårt att ta pauser, lämna killarna och framförallt är tanken att vi får en helg med lite lyx och killarna är kvar på Bethesda ganska svår för mig. Jag har svårt att unna mig själv det. Egentligen är jag medveten om att vi behöver en paus och tid att få lite ny energi och att det inte är fel att vi är här, men jag saknar Bethesda och jag saknar killarna vilket gör det på sätt och vis svårt att vara här. Men jag vet att killarna har det bra där hemma och imorgon får jag träffa dem igen, det ser jag framemot. Stundvis njuter jag av ledigheten och stundvis är tankarna bara på Bethesda.

Denna helgen får vi ta hand om oss själva lite extra och hinner med några extra samtal med familj och vänner i Sverige, och på måndag börjar vardagen igen…ta hand om barn, servera mat och te, laga mat, diska, läsa läxor och leka.

Fortsätt gärna be för oss, det är fantastiskt att få vila i förbönen.

/Julia Nilsson, Kenya

Douglas och Timothy, två av våra fantastiska killar. De håller mer än gärna en i handen men de tackar inte nej till en fotbollsmatch heller.
Douglas och Timothy, två av våra fantastiska killar. De håller mer än gärna en i handen men de tackar inte nej till en fotbollsmatch heller.
Jag tillsammans med kramiga Timothy.
Jag tillsammans med kramiga Timothy.

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved