Långt ute i ingenstans

Långt ute i ingenstans

I dag har varit en lång och händelserik dag. Först goda och viktiga samtal med BLMs ledare Moses Badda och hans medarbetare David. Därefter en kortare utfärd till ett tempel i närheten. Senare en längre utfärd till två församlingar och en landsbygd där våra vänner bedriver evangelisation. Landsbygden bestod av cirka 20 hyddor samt ett par hus. Jag fick en känsla av att jag aldrig har varit så långt ute i ingenstans tidigare. Det var en slitsam men cool upplevelse. Vi körde länge och långt i dag, men fick uppleva goda möten med kristna syskon på olika platser.

I morgon är det dags för flera samtal. BLMs styrelse kommer hit till hotellet för att vi kan samtala om arbetet som bedrivs och få ytterligare förståelse för sammanhanget och situationen. Be gärna för oss i de samtal – att vi ska lyssna och förstå rätt.

Överlag mår vi ganska bra. Snart har vi väl hämtat de 4,5 timmar som skiljer härifrån till Sverige. Vi har fått ett fint mottagande här och de tar väl hand om oss.
Nu är det snart sovdags. Ska bli skönt att krypa ner i sängen och lugna ner kropp, tanke och sinne efter många intryck och möten med människor. Tack Gud, för en fin dag!
/Benedikte Nilsson

3 reaktioner till “Långt ute i ingenstans”

  1. Tack, Benedikte! Jag känner igen känslan att vara på väg ”långt ute i ingenstans”
    från mitt besök i Indien. Men vi hamnade alltid någonstans – där syskonen fanns!
    Hälsa! Herren är nära!

  2. Kära vänner! Ni skall veta att många ber att Guds Ande skall leda ELM fram till ett gott beslut om vår framtida uppgift i Indien! Må Guds vilja ske!

Lämna din kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Evangelisk Luthersk Mission. All Rights Reserved